030 22 70 578 of 06 15 46 42 46 info@sneper.nl

Carmen Sneper

In 2010 ben ik na mijn studie Nederlands Recht aan de Rijkuniversiteit Groningen, in dienst getreden bij een regionaal advocatenkantoor in Assen, Drenthe. Bij dit kantoor heb ik ruim drie jaar gewerkt. Tussen 2014 en 2020 heb ik gewerkt bij een gespecialiseerd en sociaal kantoor in Rotterdam. Dit kantoor is voornamelijk gespecialiseerd in jeugd- en familierecht. Mijn passie voor het jeugdrecht is bij dit kantoor ontstaan. Bij elke nieuwe zaak denk ik concreet met ouders mee en stel ik mij pro actief op. Achterover leunen is bij mij niet aan de orde. Inmiddels door mijn ruime ervaring sta ik mensen bij uit het hele land. Rotterdam, Arnhem, Groningen; reisafstand is voor mij geen enkel probleem. Als ik auto rijd, werk ik ook! Mijn auto is mijn tweede huis, zo zeg ik altijd gekscherend.

Sinds 2020 heb ik mijn eigen kantoor in Baarn (Utrecht). Ik houd mij naast Jeugdzorg zaken, vooral bezig met overig familierecht, uitkeringen, huurrecht en beschermingsbewind. Ook word ik regelmatig door de rechtbank benoemd als bijzondere curator voor minderjarigen en sta ik minderjarigen bij in gesloten jeugdzorg zaken. Ik weet wat ik kan en wat ik niet kan; in mijn netwerk heb ik genoeg mensen om u door te verwijzen, mocht dat noodzakelijk zijn.

Registratie Nederlandse orde van advocaten

Ik heb in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

 • Personen- en Familierecht
  • Waaronder:
   • Jeugdbeschermingsrecht
   • Ouderschap en erkenning
   • Omgangsregelingen
   • Bijzondere curator
   • Gesloten jeugdhulp
 • Huurrecht
  • Waaronder:
   • Woonruimte
 • Sociaal Zekerheidsrecht
  • Waaronder:
   • Sociale voorzieningen
   • Volksverzekeringen

Op grond van deze registratie ben ik verplicht volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten elk kalenderjaar tien opleidingspunten te behalen op iedere geregistreerd rechtsgebied. Daarnaast ben ik lid van de Vereniging voor Jeugdrecht Advocaten (VNJA) en de Vereniging Sociale Advocatuur Nederland (VSAN). Ook neem ik deel aan het verwijzingsarrangement van het Juridisch Loket.

Hulp nodig?  Sneper Advocatuur B.V.

  Het kantoor is gespecialiseerd in het jeugdrecht. Denk hierbij aan ondertoezichtstelling, uithuisplaatsing, voogdij en gesloten jeugdzorg. Verdere aandachtspunten zijn familie en gezin en wonen en inkomen.

  Vragen of kunt u hulp gebruiken?

  Ondanks de coronamaatregelen is Sneper Advocatuur gewoon open. Hierbij houdt het kantoor rekening met de richtlijnen van het RIVM. Dit betekent dat er zoveel mogelijk wordt gewerkt met telefonische (videobeeld) verbindingen en email. Een fysieke afspraak op kantoor is ook mogelijk.

  Sneper Advocatuur B.V.

  Sneper Advocatuur is een laagdrempelig en ervaren advocatenkantoor. Het kantoor behandelt zowel betaalde zaken op uurtarief, als pro deo zaken. Wij richten ons op conflicten in rechtsgebieden waarmee iedereen wel eens te maken heeft of krijgt: het familie– en gezinsleven, wonen, inkomen en de overheid.

  Het kantoor is gevestigd aan de rand van het centrum van Baarn (Utrecht). De loopafstand vanaf het station bedraagt een kwartier. Ook is er (gratis) parkeermogelijkheid. Voor mensen die niet in staat zijn om het kantoor te bezoeken, bestaat de mogelijkheid van een huisbezoek of op een andere locatie af te spreken.

  Contact

  Het kantoor is op werkdagen bereikbaar tussen 09.00 en 17.00. Voor spoed uithuisplaatsingen kunt u ook ’s avonds bellen naar 030 22 70 578.

  Telefoon: 030 22 70 578
  Fax: 030 22 70 578
  Mobiel: 06 15 31 76 16
  E-mail: info@sneper.nl

  Bezoekadres (enkel op afspraak)

  Amsterdamsestraatweg 18
  3743 AB Baarn

  Sneper Advocatuur B.V. tevens handelend onder de naam Carmen Sneper Advocatuur, is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Sneper Advocatuur B.V. staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Amersfoort onder KvK-nummer 83953477. Sneper Advocatuur B.V. ontvangt geen derdengelden en heeft derhalve geen stichting derdengelden.