030 22 70 578 of 06 15 46 42 46 info@sneper.nl

Tarieven

Sneper Advocatuur richt zich op betaalbare rechtshulp. Het eerste gesprek is  altijd gratis. Als uw inkomen en vermogen beneden door de overheid gestelde grenzen blijft, komt u in aanmerking voor gefinancierde rechtshulp, ook wel pro deo rechtsbijstand genoemd. Het kantoor vraagt voor u dan een subsidie (toevoeging) aan bij de Raad voor de Rechtsbijstand. U bent dan alleen aan kantoor eigen bijdrage verschuldigd, die wordt vastgesteld door de Raad. Als u niet in aanmerking komt voor gefinancierde rechtshulp, dan hanteert Sneper Advocatuur een uurtarief van € 302,50 (€ 250,- exclusief BTW) voor de advocaten en € 199.65 (€ 165,- exclusief BTW) voor de juridisch medewerkers. Er wordt geen opslag gerekend voor kantoorkosten. Het is soms ook mogelijk van te voren een vast totaalbedrag  (all-in tarief) voor onze rechtshulp af te spreken. Hebt u een rechtsbijstandsverzekering en wilt u gebruik maken van onze diensten? Sneper Advocatuur gaat dan in overleg met uw verzekeraar om te kijken of onze kosten door de verzekeraar vergoed kunnen worden.

Als er een procedure moet worden gevoerd, dient u er rekening mee te houden, dat u te maken kunt krijgen met extra kosten zoals griffierechten, kosten opvragen uittreksels of kosten van de deurwaarder. Verder is het mogelijk dat u in een procedure in de (forfaitaire) kosten van die procedure wordt veroordeeld. Deze kosten worden niet door de overheid vergoed.

Hulp nodig?  Sneper Advocatuur B.V.

  Het kantoor is gespecialiseerd in het jeugdrecht. Denk hierbij aan ondertoezichtstelling, uithuisplaatsing, voogdij en gesloten jeugdzorg. Verdere aandachtspunten zijn familie en gezin en wonen en inkomen.

  Vragen of kunt u hulp gebruiken?

  Ondanks de coronamaatregelen is Sneper Advocatuur gewoon open. Hierbij houdt het kantoor rekening met de richtlijnen van het RIVM. Dit betekent dat er zoveel mogelijk wordt gewerkt met telefonische (videobeeld) verbindingen en email. Een fysieke afspraak op kantoor is ook mogelijk.

  Sneper Advocatuur B.V.

  Sneper Advocatuur is een laagdrempelig en ervaren advocatenkantoor. Het kantoor behandelt zowel betaalde zaken op uurtarief, als pro deo zaken. Wij richten ons op conflicten in rechtsgebieden waarmee iedereen wel eens te maken heeft of krijgt: het familie– en gezinsleven, wonen, inkomen en de overheid.

  Het kantoor is gevestigd aan de rand van het centrum van Baarn (Utrecht). De loopafstand vanaf het station bedraagt een kwartier. Ook is er (gratis) parkeermogelijkheid. Voor mensen die niet in staat zijn om het kantoor te bezoeken, bestaat de mogelijkheid van een huisbezoek of op een andere locatie af te spreken.

  Contact

  Het kantoor is op werkdagen bereikbaar tussen 09.00 en 17.00. Voor spoed uithuisplaatsingen kunt u ook ’s avonds bellen naar 030 22 70 578.

  Telefoon: 030 22 70 578
  Fax: 030 22 70 578
  Mobiel: 06 15 46 42 46
  E-mail: info@sneper.nl

  Bezoekadres (enkel op afspraak)

  Amsterdamsestraatweg 18
  3743 AB Baarn

  Sneper Advocatuur B.V. tevens handelend onder de naam Carmen Sneper Advocatuur, is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Sneper Advocatuur B.V. staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Amersfoort onder KvK-nummer 83953477. Sneper Advocatuur B.V. ontvangt geen derdengelden en heeft derhalve geen stichting derdengelden.