030 22 70 578 of 06 15 46 42 46 info@sneper.nl

Samantha Smidt

Samantha Smidt heeft gestudeerd aan de Universiteit Leiden. Zij heeft zich daar door middel van twee masters gespecialiseerd in het (Nederlands) Jeugdrecht en (Europese en internationale) mensenrechten. Samantha is haar juridische carrière gestart bij de rechtbank Rotterdam op de jeugdrechtafdeling. Hier heeft zij drie jaar gewerkt, van 2017 tot 2020.

In november 2020 heeft mr. Smidt na afronding van haar tweede master de overstap gemaakt naar de advocatuur en is zij als advocaat in dienst getreden bij Carmen Sneper Advocatuur.
Samantha beheerst de Nederlandse en Engelse taal vloeiend in woord en geschrift. In haar vrije tijd leert zij graag nieuwe talen en kan zij zich inmiddels verstaanbaar maken in het Duits, Frans en Spaans.  Voor zaken met een internationaal karakter is Samantha dan ook, mede gezien haar opleiding, de aangewezen persoon binnen dit kantoor. Zij weet op een heldere manier de soms ingewikkelde regels van jeugdzorg, te vertalen in voor cliënten begrijpelijke taal.

Cliënten omschrijven mr. Smidt als betrokken en direct. Zij zal u duidelijk vertellen waar het op staat en wat u van haar diensten kan verwachten. Net als mr. Sneper stelt zij zich proactief op en gaat zij voor haar cliënten door het vuur.

Samantha is lid van de Jonge Balie Midden Nederland, en neemt daarnaast deel aan het verwijzingsarrangement van het Juridisch loket.

Hulp nodig?  Sneper Advocatuur B.V.

  Het kantoor is gespecialiseerd in het jeugdrecht. Denk hierbij aan ondertoezichtstelling, uithuisplaatsing, voogdij en gesloten jeugdzorg. Verdere aandachtspunten zijn familie en gezin en wonen en inkomen.

  Vragen of kunt u hulp gebruiken?

  Ondanks de coronamaatregelen is Sneper Advocatuur gewoon open. Hierbij houdt het kantoor rekening met de richtlijnen van het RIVM. Dit betekent dat er zoveel mogelijk wordt gewerkt met telefonische (videobeeld) verbindingen en email. Een fysieke afspraak op kantoor is ook mogelijk.

  Sneper Advocatuur B.V.

  Sneper Advocatuur is een laagdrempelig en ervaren advocatenkantoor. Het kantoor behandelt zowel betaalde zaken op uurtarief, als pro deo zaken. Wij richten ons op conflicten in rechtsgebieden waarmee iedereen wel eens te maken heeft of krijgt: het familie– en gezinsleven, wonen, inkomen en de overheid.

  Het kantoor is gevestigd aan de rand van het centrum van Baarn (Utrecht). De loopafstand vanaf het station bedraagt een kwartier. Ook is er (gratis) parkeermogelijkheid. Voor mensen die niet in staat zijn om het kantoor te bezoeken, bestaat de mogelijkheid van een huisbezoek of op een andere locatie af te spreken.

  Contact

  Het kantoor is op werkdagen bereikbaar tussen 09.00 en 17.00. Voor spoed uithuisplaatsingen kunt u ook ’s avonds bellen naar 030 22 70 578.

  Telefoon: 030 22 70 578
  Fax: 030 22 70 578
  Mobiel: 06 15 46 42 46
  E-mail: info@sneper.nl

  Bezoekadres (enkel op afspraak)

  Schoolstraat 53
  3742 CD  Baarn

  Sneper Advocatuur B.V. tevens handelend onder de naam Carmen Sneper Advocatuur, is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Sneper Advocatuur B.V. staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Amersfoort onder KvK-nummer 83953477. Sneper Advocatuur B.V. ontvangt geen derdengelden en heeft derhalve geen stichting derdengelden.