030 22 70 578 of 06 15 46 42 46 info@sneper.nl

Missie en Visie

Missie

Waar staat ons kantoor voor? Onze missie is om op een laagdrempelige manier juridisch advies te bieden. Hierbij vinden wij het belangrijk om onze cliënten een stem te geven en hen gehoord te laten voelen. Cliënten kunnen bij ons terecht voor hun juridische vragen en zorgen.

Daarnaast streven wij naar een toegankelijke omgeving waar wij opkomen voor het belang van onze cliënten. Hierin hebben wij eerlijkheid, duidelijke communicatie en vertrouwelijkheid voorop staan.

Voor elke zaak zetten wij ons voor de volle 100% in!

Visie

Bij Sneper Advocatuur staat onze client centraal. Wij denken graag outside the box. Met creatieve en vernieuwende argumenten zoeken wij naar passende oplossingen, wat leidt tot op maat gemaakte adviezen.

Ons kantoor is voortdurend in beweging. Door middel van scholing en training blijft ons personeel scherp en up to date. Op deze manier kunnen wij onze cliënten blijven voorzien van de beste juridische hulp in de wirwar van regels en wetten.

Sneper Advocatuur hecht veel waarde aan een gezonde werkomgeving. Hierbij streven wij naar een goede work-life balance. De ongedwongen sfeer van ons kantoor draagt hier aan bij.

Wij werken met passie aan onze zaken!

Hulp nodig?  Sneper Advocatuur B.V.

  Het kantoor is gespecialiseerd in het jeugdrecht. Denk hierbij aan ondertoezichtstelling, uithuisplaatsing, voogdij en gesloten jeugdzorg. Verdere aandachtspunten zijn familie en gezin en wonen en inkomen.

  Vragen of kunt u hulp gebruiken?

  Ondanks de coronamaatregelen is Sneper Advocatuur gewoon open. Hierbij houdt het kantoor rekening met de richtlijnen van het RIVM. Dit betekent dat er zoveel mogelijk wordt gewerkt met telefonische (videobeeld) verbindingen en email. Een fysieke afspraak op kantoor is ook mogelijk.

  Sneper Advocatuur B.V.

  Sneper Advocatuur is een laagdrempelig en ervaren advocatenkantoor. Het kantoor behandelt zowel betaalde zaken op uurtarief, als pro deo zaken. Wij richten ons op conflicten in rechtsgebieden waarmee iedereen wel eens te maken heeft of krijgt: het familie– en gezinsleven, wonen, inkomen en de overheid.

  Het kantoor is gevestigd aan de rand van het centrum van Baarn (Utrecht). De loopafstand vanaf het station bedraagt een kwartier. Ook is er (gratis) parkeermogelijkheid. Voor mensen die niet in staat zijn om het kantoor te bezoeken, bestaat de mogelijkheid van een huisbezoek of op een andere locatie af te spreken.

  Contact

  Het kantoor is op werkdagen bereikbaar tussen 09.00 en 17.00. Voor spoed uithuisplaatsingen kunt u ook ’s avonds bellen naar 030 22 70 578.

  Telefoon: 030 22 70 578
  Fax: 030 22 70 578
  Mobiel: 06 15 46 42 46
  E-mail: info@sneper.nl

  Bezoekadres (enkel op afspraak)

  Amsterdamsestraatweg 18
  3743 AB Baarn

  Sneper Advocatuur B.V. tevens handelend onder de naam Carmen Sneper Advocatuur, is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Sneper Advocatuur B.V. staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Amersfoort onder KvK-nummer 83953477. Sneper Advocatuur B.V. ontvangt geen derdengelden en heeft derhalve geen stichting derdengelden.