030 22 70 578 of 06 15 46 42 46 info@sneper.nl

Florian Drenth

Florian heeft gestudeerd aan de universiteit Utrecht. Hij heeft naast zijn rechtenopleiding ook de master religiewetenschappen afgerond. Zijn scriptie ging over huwelijkse gevangenschap en deze is gepubliceerd. Tijdens zijn studie heeft Florian zich op diverse gebieden ingezet. Zo is hij medewerker en bestuurder geweest van een rechtswinkel.  Ook is Florian juridisch medewerker geweest bij een vluchtelingen organisatie en heeft hij twee jaar deelgenomen aan een woontraject waarbij jongeren samenwonen met asielzoekers. Florian woonde daar op het terrein en organiseerde diverse activiteiten.  In het dagelijks leven is Florian vrijwilliger bij een scoutingvereniging waarbij hij leiding geeft aan kinderen in de leeftijd van 7 tot 11 jaar.

Florian heeft een passie voor het recht en het helpen van anderen.  Florian houdt zich binnen kantoor bezig met het jeugd- en familierecht. Het jeugdrecht trekt Florian specifiek aan omdat rechtzoekenden zich vaak machteloos voelen tegen overheidsinstellingen en door de bomen het bos niet meer zien. Florian wil rechtzoekenden graag een stem geven. Florian maakt zich hard voor een rechtvaardige behandeling van conflicten binnen het jeugdrecht. Het familierecht trekt Florian eveneens aan. Net als in het jeugdrecht zijn familiezaken vaak ingrijpende levensgebeurtenissen waar bijstand van een kundige en begripvolle advocaat noodzakelijk is. Florian zijn karakter kenmerkt zich als betrokken, bevlogen en scherpzinnig. Deze kwaliteiten sluiten goed aan bij het jeugd- en familierecht.

Hulp nodig?  Sneper Advocatuur B.V.

  Het kantoor is gespecialiseerd in het jeugdrecht. Denk hierbij aan ondertoezichtstelling, uithuisplaatsing, voogdij en gesloten jeugdzorg. Verdere aandachtspunten zijn familie en gezin en wonen en inkomen.

  Vragen of kunt u hulp gebruiken?

  Ondanks de coronamaatregelen is Sneper Advocatuur gewoon open. Hierbij houdt het kantoor rekening met de richtlijnen van het RIVM. Dit betekent dat er zoveel mogelijk wordt gewerkt met telefonische (videobeeld) verbindingen en email. Een fysieke afspraak op kantoor is ook mogelijk.

  Sneper Advocatuur B.V.

  Sneper Advocatuur is een laagdrempelig en ervaren advocatenkantoor. Het kantoor behandelt zowel betaalde zaken op uurtarief, als pro deo zaken. Wij richten ons op conflicten in rechtsgebieden waarmee iedereen wel eens te maken heeft of krijgt: het familie– en gezinsleven, wonen, inkomen en de overheid.

  Het kantoor is gevestigd aan de rand van het centrum van Baarn (Utrecht). De loopafstand vanaf het station bedraagt een kwartier. Ook is er (gratis) parkeermogelijkheid. Voor mensen die niet in staat zijn om het kantoor te bezoeken, bestaat de mogelijkheid van een huisbezoek of op een andere locatie af te spreken.

  Contact

  Het kantoor is op werkdagen bereikbaar tussen 09.00 en 17.00. Voor spoed uithuisplaatsingen kunt u ook ’s avonds bellen naar 030 22 70 578.

  Telefoon: 030 22 70 578
  Fax: 030 22 70 578
  Mobiel: 06 15 46 42 46
  E-mail: info@sneper.nl

  Bezoekadres (enkel op afspraak)

  Amsterdamsestraatweg 18
  3743 AB Baarn

  Sneper Advocatuur B.V. tevens handelend onder de naam Carmen Sneper Advocatuur, is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Sneper Advocatuur B.V. staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Amersfoort onder KvK-nummer 83953477. Sneper Advocatuur B.V. ontvangt geen derdengelden en heeft derhalve geen stichting derdengelden.