030 22 70 578 of 06 15 46 42 46 info@sneper.nl

Bansta Blanckenburg

Bansta heeft gestudeerd aan de Universiteit te Leiden. In 2018 heeft hij zijn Master Jeugdrecht afgerond. Bansta is rechten gaan studeren en is in 2020 advocaat geworden om de mensen te helpen die juridische hulp het hardst nodig hebben. Bansta is opgeleid tot advocaat bij een middel klein kantoor in Amsterdam. Dit is een kantoor werkzaam in de sociale advocatuur (pro deo) en in zijn tijd bij dit kantoor heeft Bansta het verschil kunnen maken voor zijn cliënten op het moment dat zij dit het meest nodig hadden.

Door pragmatisch te werk te gaan en waar nodig creatieve oplossingen te bedenken, heeft Bansta veel cliënten kunnen helpen. Meestal geldt: waar een wil is, is een weg.

Zo ook binnen het Jeugdrecht. Het recht op een ongeschonden familieleven is een van de belangrijkste rechten van de mens en van het kind. Wanneer uw gezin in aanraking komt met de jeugdbescherming of wanneer u gaat scheiden, kan dit recht snel in gevaar komen. In zulke zware tijden springt Bansta voor u in de bres.

Sinds maart 2022 is Bansta werkzaam bij Sneper Advocatuur B.V. Waar uw zaak ook over gaat, Bansta zal doorgaan totdat alle mogelijkheden zijn benut.

Bansta is gespecialiseerd in het Jeugdrecht, het Arbeidsrecht, het Huurrecht, het Sociaal Zekerheidsrecht en het Bestuurlijke Handhavingsrecht. Binnen deze rechtsgebieden heeft Bansta in het bijzonder veel ervaring met zaken over woningsluitingen vanwege drugsvondsten, noodopvang voor gezinnen, urgentieverklaringen en ontslag.

Bansta staat voor elk van deze rechtsgebieden geregistreerd in het rechtsgebiedenregister. Op basis van dit register dient hij conform de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten elk kalenderjaar 10 opleidingspunten te halen voor elk geregistreerd rechtsgebied.

Hulp nodig?  Sneper Advocatuur B.V.

  Het kantoor is gespecialiseerd in het jeugdrecht. Denk hierbij aan ondertoezichtstelling, uithuisplaatsing, voogdij en gesloten jeugdzorg. Verdere aandachtspunten zijn familie en gezin en wonen en inkomen.

  Vragen of kunt u hulp gebruiken?

  Ondanks de coronamaatregelen is Sneper Advocatuur gewoon open. Hierbij houdt het kantoor rekening met de richtlijnen van het RIVM. Dit betekent dat er zoveel mogelijk wordt gewerkt met telefonische (videobeeld) verbindingen en email. Een fysieke afspraak op kantoor is ook mogelijk.

  Sneper Advocatuur B.V.

  Sneper Advocatuur is een laagdrempelig en ervaren advocatenkantoor. Het kantoor behandelt zowel betaalde zaken op uurtarief, als pro deo zaken. Wij richten ons op conflicten in rechtsgebieden waarmee iedereen wel eens te maken heeft of krijgt: het familie– en gezinsleven, wonen, inkomen en de overheid.

  Het kantoor is gevestigd aan de rand van het centrum van Baarn (Utrecht). De loopafstand vanaf het station bedraagt een kwartier. Ook is er (gratis) parkeermogelijkheid. Voor mensen die niet in staat zijn om het kantoor te bezoeken, bestaat de mogelijkheid van een huisbezoek of op een andere locatie af te spreken.

  Contact

  Het kantoor is op werkdagen bereikbaar tussen 09.00 en 17.00. Voor spoed uithuisplaatsingen kunt u ook ’s avonds bellen naar 030 22 70 578.

  Telefoon: 030 22 70 578
  Fax: 030 22 70 578
  Mobiel: 06 15 31 76 16
  E-mail: info@sneper.nl

  Bezoekadres (enkel op afspraak)

  Schoolstraat 53
  3742 CD  Baarn

  Sneper Advocatuur B.V. tevens handelend onder de naam Carmen Sneper Advocatuur, is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Sneper Advocatuur B.V. staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Amersfoort onder KvK-nummer 83953477. Sneper Advocatuur B.V. ontvangt geen derdengelden en heeft derhalve geen stichting derdengelden.