030 22 70 578 of 06 15 46 42 46 info@sneper.nl

Asaal Tahavol

Asaal Tahavol heeft gestudeerd aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam. Zij heeft daar de master privaatrecht gedaan en is dan ook breed opgeleid. Het recht en mensen helpen zit Asaal in het bloed! Zo heeft zij tijdens haar studie een rechtswinkel opgericht, welke nog steeds bestaat.

Na haar afstuderen in 2016 is zij aan de slag gegaan als KYC-AML officer in een groot bedrijf. Hier miste zij het persoonlijke contact met mensen en het recht toegankelijk maken voor diegenen die dat nodig hebben.

In 2019 heeft Asaal dan ook de switch gemaakt naar de advocatuur. Zij heeft zich de afgelopen jaren bezig gehouden met zaken in het kader van het familie- en jeugdrecht. Het jeugdrecht spreekt Asaal in het bijzonder aan, omdat zij dan cliënten kan helpen en ondersteunen met betrekking tot hun dierbaarste bezit. De meeste voldoening haalt ze eruit als door haar hulp families weer worden herenigd en ouders geen gedwongen hulpverlening meer nodig hebben. Met Asaal bent u als ouder verzekerd dat u een stem krijgt die gehoord wordt!

Per 1 juni 2021 versterkt zij het team van Carmen Sneper Advocatuur. Cliënten beschrijven Asaal als toegewijd. Zij heeft een goede werkethos, is bevlogen en heeft passie voor haar werk.

Hulp nodig?  Sneper Advocatuur B.V.

  Het kantoor is gespecialiseerd in het jeugdrecht. Denk hierbij aan ondertoezichtstelling, uithuisplaatsing, voogdij en gesloten jeugdzorg. Verdere aandachtspunten zijn familie en gezin en wonen en inkomen.

  Vragen of kunt u hulp gebruiken?

  Ondanks de coronamaatregelen is Sneper Advocatuur gewoon open. Hierbij houdt het kantoor rekening met de richtlijnen van het RIVM. Dit betekent dat er zoveel mogelijk wordt gewerkt met telefonische (videobeeld) verbindingen en email. Een fysieke afspraak op kantoor is ook mogelijk.

  Sneper Advocatuur B.V.

  Sneper Advocatuur is een laagdrempelig en ervaren advocatenkantoor. Het kantoor behandelt zowel betaalde zaken op uurtarief, als pro deo zaken. Wij richten ons op conflicten in rechtsgebieden waarmee iedereen wel eens te maken heeft of krijgt: het familie– en gezinsleven, wonen, inkomen en de overheid.

  Het kantoor is gevestigd aan de rand van het centrum van Baarn (Utrecht). De loopafstand vanaf het station bedraagt een kwartier. Ook is er (gratis) parkeermogelijkheid. Voor mensen die niet in staat zijn om het kantoor te bezoeken, bestaat de mogelijkheid van een huisbezoek of op een andere locatie af te spreken.

  Contact

  Het kantoor is op werkdagen bereikbaar tussen 09.00 en 17.00. Voor spoed uithuisplaatsingen kunt u ook ’s avonds bellen naar 030 22 70 578.

  Telefoon: 030 22 70 578
  Fax: 030 22 70 578
  Mobiel: 06 15 31 76 16
  E-mail: info@sneper.nl

  Bezoekadres (enkel op afspraak)

  Amsterdamsestraatweg 18
  3743 AB Baarn

  Sneper Advocatuur B.V. tevens handelend onder de naam Carmen Sneper Advocatuur, is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Sneper Advocatuur B.V. staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Amersfoort onder KvK-nummer 83953477. Sneper Advocatuur B.V. ontvangt geen derdengelden en heeft derhalve geen stichting derdengelden.